Workshops en consultancy voor meer omzet en waarde voor uw bedrijf

Bel ons 035 - 751 2101  

De 10 grootste fouten in online marketing zijn:

online marketing fouten

Fout 1

Het hebben van gewoon een mooie website is onzinnig, want je hebt een strategie nodig. Er zijn 6 soorten websites mogelijk, maar wat de meest ondernemers willen is een website die leads geeft. Daarvoor is het belangrijk dat je een “conversie strategie” hebt: laat mensen” in de val lopen” waardoor ze contact met jou opnemen.

Fout 2

Een koud contact dat interesse toont om te kopen, is meestal iemand die alleen op prijs vergelijkt en niet kijkt naar wat hij/zij ervoor krijgt. Als jij de klant wil laten betalen voor je toegevoegde waarde, moet je eerst laten weten hoe uniek jouw product is; je kan dit doen door hem op een mailinglist te zetten en hem waardevolle informatie te sturen zodat hij weet dat jij een deskundige in je vak bent.

Fout 3

Kennis bij je houden omdat je bang bent dat de klant het zelf gaat doen is geen goede gedachte.

Bijna iedereen heeft liever een professional die het werk voor hem doet; ze zullen niet de kennis opdoen en er mee weglopen. Als je wilt dat ze jouw product of dienst afnemen, moet je absoluut je beste tips en trucs gratis weggeven. “Als ze deze kennis weggeven, wat zullen ze dan wel niet geven als we ervoor betalen?”

Fout 4

Een grotere mailinglist genereert meer omzet”. Dit is niet de juiste opvatting. Bouw een vertrouwensband met degene die op je mailinglist staan en overlaad hen niet onder “speciale aanbiedingen”. Dat is de snelste manier om je aandacht voor jouw product of dienst te laten verslappen.

De juiste marketingstrategie bespaart je veel kosten en frustratie

Succesvol zijn zonder er moeite voor te doen? … Helaas, dat gaat niet. Echter, als je succes nastreeft en bereid

 bent er moeite voor te doen, dan dien je toch zeker af te wegen of de energie die je erin steekt uiteindelijk wel de terugbetaald wordt.

Marketingstrategie

Is het je wel eens opgevallen je alleen moeite hebt met dingen die je niet goed onder de knie hebt?

De oplossing is dan meestal ook om meer kennis over het onderwerp op te doen zodat je meer vertrouwen en zekerheid hebt over wat je doet, en het eenvoudiger wordt om te doen.

 

marketing strategieAls ik zelf mijn wasmachine wil repareren, dan gaat mij dat nog al wat tijd en moeite kosten; waarschijnlijk houd ik aan het eind een paar onderdelen over en kost het me heel veel tijd om de klus te klaren; als het me überhaupt al lukt. Een getrainde monteur zal het in een fractie van de tijd doen, zonder te zweten, geïrriteerd te raken of slapeloze nachten te hebben.

Hieruit volgt een simpele conclusie: ieder vakgebied waarin je veel energie moet steken zonder dat je er het gewenste resultaat mee behaalt, is een gebied waarin je meer kennis nodig hebt. Voor ondernemers is marketing vaak één van deze gebieden. Veel ondernemers wisten hoe te marketen tot de komst van internet.

 

Ervaringen van onze klanten

Omzet goed toegenomen.Martijn heeft mij goed geholpen om een scherper profiel te ontwikkelen en om effectief gebruik te maken van de Sociale Media.

Lees verder

Albert zijn advies gaat over de aanpak van verkoop, naast financiering en assistentie bij het aannemen van personeel.

Lees verder

Ik stond op punt failliet te gaan. Het is nu een jaar later en draaien weer enige tijd zwarte cijfers. Het meest belangrijke echter is dat ik door Martijn weer enthousiast ben geworden voor mijn bedrijf. Hij heeft mij ondersteund.

Lees verder

Albert heeft mij een aantal jaren bijgestaan met 'praktisch advies dat werkt'. Niet alleen is het een plezier om met hem te werken, het gegeven advies heeft in de praktijk bewezen zinvol te zijn in zowel organisatorische zin als in de behaalde resultaten.

Lees verder

Je hebt ons een geweldige marketing strategie geleerd. Dankzij jouw begeleiding hebben we precies ontdekt wat de klanten belangrijk vinden, dat hebben we vervolgens in de marketing gebruikt en tevens ook een fantastische campagne samen opgezet.

Lees verder

Contactgegevens

Success Consulting Nederland

Hoge Naarderweg 61
1217 AC Hilversum 

E: mail@successnl.nl
T: 06 - 5477 0685
I: http://www.successnl.nl

facebook icon youtube icon  linkedin button  twitter icon